Brasserie Buitenhuis

Brasserie Buitenhuis is ouderwets genieten aan het Valkenburgse Meer, nét buiten Leiden. Even écht tijd hebben voor elkaar in een hippe en relaxte ambiance. Jong of oud, je voelt je bij Brasserie Buitenhuis direct thuis. Sinds 2016 maakt deze brasserie deel uit van de Brasserie Groep. Voor iedereen een buitenhuis, dat is het idee.

Naast de grote brasserie staan 2 kassen, welke je kunt boeken voor een groep. De Huiskamer met bar is ideaal voor een huiselijke borrel of diner met een select gezelschap. Ernaast vind je de Eetkamer, waar je kunt vergaderen, dineren, barbecueën of borrelen. Maak voor of na jouw evenement een ritje met de trein langs het meer. Op zoek naar een ruimte voor een onvergetelijk feest? Het Buitenverblijf biedt ruimte aan 160 personen en met het terras erbij nog meer. Laat een dj fijne deuntjes draaien, wij zetten de vuurkorf op het terras met uitzicht op het Valkenburgse Meer aan. Beter wordt het niet!

Laat ons meedenken voor de perfecte invulling van jouw evenement. Onze salesafdeling heeft jarenlange ervaring met de planning van onvergetelijke feesten en partijen.

Brasserie Buitenhuis

J. Pellenbargweg 2
2235 SP Valkenburg
T 071 572 1805
E info@brasseriebuitenhuis.nl

Bekijk op google maps

Vragen? Neem contact op met onze reserveringsafdeling!

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

T. 071 5891288
E. info@brasseriegroep.nl

Maak prijsindicatie Bezoek website
Voordelen Typisch Brasserie Buitenhuis
  • Aan het Valkenburgse Meer
  • Retro inrichting
  • Kassen
  • Happen uit Paul's Boutique
  • Stoomtreinmuseum
title jere
{show map here}
{show 3d tour here}
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte