071 5891288

Brasserie de Poort

Brasserie de Poort is sinds 1999 gevestigd in een van de twee laatste stadspoorten van Leiden. Een prachtig historisch pand uit 1667. De Poortwachterszaal op de eerste verdieping mét dakterras is misschien wel de mooiste feestzaal van Leiden.

De zaal biedt ruimte aan 140 personen, maar vanwege de indeling, houten balken en knusse hoekjes is het er al gezellig borrelen met een veel kleiner gezelschap. De Poortwachterszaal is ook uitermate geschikt voor een lunch, vergadering, diner, buffet of barbecue. Bij mooi weer is het ultiem genieten op het exclusieve dakterras. Vanaf daar heb je uitzicht over het water en de stad.

De ligging van Brasserie de Poort aan het water biedt vele voordelen. Je stapt voor de deur aan boord van een van onze sloepen met schipper en vaart zó met hapjes en drankjes de gezellige binnenstad in. Ga je trouwen in het stadhuis van Leiden? Dan halen we jullie als kersvers bruidspaar met prosecco en bruidstaart op. Of vaar na jullie huwelijksdiner met het dessert een rondje door de stad. Jullie avondgasten verwelkomen jullie vanaf het dakterras.

Laat ons meedenken voor de perfecte invulling van jouw evenement. Onze salesafdeling heeft jarenlange ervaring met de planning van onvergetelijke feesten en partijen.

Brasserie de Poort

Haven 100
2312 ML Leiden
T 071 524 0933
E info@poort.nl

Bekijk op google maps

Vragen? Neem contact op met onze reserveringsafdeling!

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

T. 071 5891288
E. info@brasseriegroep.nl

Maak prijsindicatie Bezoek website
Voordelen Typisch de Poort
  • Oude stadspoort
  • Historische Poortwachterszaal
  • (Privé)dakterras
  • Aan het water en dus bereikbaar per boot
  • Moderne brasserie: shared dining
title jere
{show map here}
{show 3d tour here}
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte