071 5891288

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom

Deze industriële locatie behoort sinds 2008 tot de Brasserie Groep. Een héérlijke plek aan rivier De Zijl in Leiderdorp, net buiten Leiden, met een grote tuin waar het ultiem vertoeven is. Hier proef je wat de regio voor goeds te bieden heeft. De keuken werkt namelijk voornamelijk met producten uit de streek en uit eigen moestuin.

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom is een grote locatie, wat maakt dat je hier met een groot aantal gasten terecht kan. In de serre is het heerlijk licht dineren, uit de bijkeuken komen de lekkerste happen en bij de open haard plof je neer op de retro banken. Bij mooi weer gaan de deuren naar buiten open en neem je plaats in de tuin. Het Tuinhuisje is de ideale plek voor een heidag, borrel of barbecue. Liever een actief programma: op de eerste verdieping van de Zijlstroom vind je het kooklokaal, waar je met elkaar een uitgebreid menu klaarmaakt. Ongestoord vergaderen doe je in de Meelzolder, we zetten de apparatuur voor je klaar.

De ligging aan het water is ideaal voor een rondvaart door de Leidse binnenstad of over de Kagerplassen. Voor de deur stap je op een van onze sloepen met schipper. Wij verzorgen de hapjes en drankjes: genieten maar!

Laat ons meedenken voor de perfecte invulling van jouw evenement. Onze salesafdeling heeft jarenlange ervaring met de planning van onvergetelijke partijen.

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom

Zijldijk 28
2352 AB Leiderdorp
T 071 5425580
E info@zijlstroom.nl

Bekijk op google maps

Vragen? Neem contact op met onze reserveringsafdeling!

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

T. 071 5891288
E. info@brasseriegroep.nl

Maak prijsindicatie Bezoek website
Voordelen Typisch zijlstroom
  • Een héérlijke plek aan rivier De Zijl
  • Regionale producten
  • Grote tuin met terras
  • Mogelijkheid tot kookworkshops in ons kooklokaal
  • Privé tuinfeestje in ons Tuinhuisje
title jere
{show map here}
{show 3d tour here}
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte