071 5891288

Brasserie Park

Naast het park De Houtkamp in Leiderdorp vind je sinds 2004 Brasserie Park. De brasserie deed vroeger dienst als boerderij en dat straalt het gebouw nog helemaal uit, mede door de authentieke luikjes, houten balken en melkbussen aan het plafond. In de brasserie voeren we een klassieke Franse kaart. Er prijkt een grote Big Green Egg in de keuken, waar de chef vele gerechten op bereidt. Vele gezinnen weten de brasserie de vinden, het is er altijd gezellig druk.

De ruim opgezette brasserie beschikt over een groot terras en vijf aparte zalen. Van klein tot groot, elk met een eigen terras. Daardoor zijn de mogelijkheden bij Brasserie Park eindeloos. Voor elk programma een passende ruimte. Boek de knusse Herenkamer met open haard, de lichte Hooiberg met uitzicht op het park, de intieme Tuinzaal met openslaande deuren, de ruimtelijke Blauwe Vogelzaal met bar en muziekinstallatie en de lichte Orangerie of de Trouwtuin, waar je met mooi weer elkaar het jawoord kunt geven. Een combinatie van de zalen is natuurlijk ook mogelijk.

Laat ons meedenken voor de perfecte invulling van jouw evenement. Onze salesafdeling heeft jarenlange ervaring met de planning van onvergetelijke feesten en partijen.

Brasserie Park

Van Diepeningenlaan 2
2352 KA Leiderdorp
T 071 589 1288
E info@brasseriepark.nl

Bekijk op google maps

Vragen? Neem contact op met onze reserveringsafdeling!

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

T. 071 5891288
E. info@brasseriegroep.nl

Maak prijsindicatie Bezoek website
Voordelen Typisch Park
  • Boerderij
  • Naast een groot park mét kinderboerderij
  • 5 zalen van divers formaat
  • Trouwtuin
  • Brasserie met Big Green Egg
title jere
{show map here}
{show 3d tour here}
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte