071 5891288
Trouwen bij de Brasserie Groep De mooiste dag van je leven

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar de perfecte trouwlocatie. Wordt het een hippe plek, een industriƫle locatie, stadse omgeving of knusse brasserie omringd door groen?

Meer info
Huwelijksjubileum 12,5, 25, 40 of 50 jaar getrouwd?

Dat moet gevierd worden! Nodig familie en vrienden uit voor een lunch, borrel, diner, barbecue of groots feest.

Meer info
Verjaardagsfeest De verjaardag die je nooit meer vergeet

Een bijzondere leeftijd verdient een feest. Vier jouw verjaardag groots of klein bij de Brasserie Groep. Voor elk gezelschap een passend programma.

Meer info
Afscheidsreceptie Een blijvende herinnering

Afscheid nemen is nooit leuk. Hoe goed het vooruitzicht op die nieuwe baan, het welverdiende pensioen of dat zonnige nieuwe thuisland ook is. Toch is zo'n afscheidsreceptie wel heel dierbaar, een mooie herinnering voor later.

Meer info
Promotiefeest Het harde werk wordt beloond

Na het vele harde werk promoveer je binnenkort in (de buurt van) Leiden. Wat een prestatie! Vier je promotie met een borrel, diner of feest bij de Brasserie Groep.

Meer info
Kraamborrel Kluster de kraambezoekjes

Een kleine op komst? Gefeliciteerd! Familie en vrienden willen de pasgeborene vast graag komen bewonderen. Nodig iedereen tegelijk uit voor een kraamborrel bij een van de locaties van de Brasserie Groep.

Meer info
Babyshower Jouw vriendin in het middelpunt

Binnenkort wordt jouw vriendin moeder. Na een babyshower bij de Brasserie Groep kan zij de laatste loodjes van de zwangerschap vast en zeker helemaal aan.

Meer info
Bedrijfsuitje Praten je collega's nog jaren over

Het organiseren van een bedrijfsuitje kan best een opgave zijn. Wij denken als partijprofessionals graag met je mee voor een supergeslaagde invulling voor het uitje met jouw collega's.

Meer info
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte