071 5891288
Beleef een onvergetelijke (feest)avond in de Trein!

De Trein (Buitenverblijf)

Aan de achterkant van Brasserie Buitenhuis vind je het allernieuwste gedeelte van de brasserie: het Buitenverblijf. Het Buitenverblijf is onderverdeeld in vier ruimtes: de Zitkamer (77 m2), de Woonkamer (154 m2), daar tussenin: Bar Buitenhuis en achterin bevindt zich de Trein, ook wel “de club” genoemd. In deze ruimte mogen namelijk de voetjes van de vloer! 

Deze zaal doet zijn naam eer aan door de oude wagon die verbonden is aan de zaal. De combinatie van de kleurrijke graffiti aan de buitenkant van de wagon en de Moulin Rouge-achtige sfeer van de binnenkant van de wagon, maken de locatie tot een uniek geheel. De Trein (51 m2) wordt voornamelijk gebruikt als feest locatie, waar tot in de late uurtjes gedanst mag worden. Al meerdere huwelijks- en bedrijfsfeesten hebben hier plaatsgevonden. Achter de treinwagon bevindt zich een zaal (69m2) en een eigen bar. Ook een DJ of een band kunnen in deze ruimte hun muziek draaien en spelen. De Trein wordt alleen verhuurd als onderdeel van het Buitenverblijf en is dus niet als losse ruimte te boeken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Druk op de groene button “maak prijsindicatie”.

Afmeting12,8 x 5,4 meter
Minimale omzetvanaf € 5.000,-/Buitenverblijf vanaf € 7.500
Capaciteit theateropstellingBuitenverblijf 50 personen
Capaciteit borrel/feest130 personen/Buitenverblijf 600 personen(verdeeld over meerdere ruimtes)
Capaciteit bbq/buffetBuitenverblijf 600 personen(verdeeld over meerdere ruimtes)
Capaciteit dinerBuitenverblijf 120 personen(verdeeld over meerdere ruimtes)
{{FAQ}}
Vragen? Neem contact op met onze reserveringsafdeling!

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

T. 071 5891288
E. info@brasseriegroep.nl

Maak prijsindicatie Contact
Locatie Brasserie Buitenhuis

Brasserie Buitenhuis is ouderwets genieten aan het Valkenburgse meer, nét buiten Leiden. Even écht tijd hebben voor elkaar in een hippe en relaxte ambiance. Jong of oud, je voelt je bij Brasserie Buitenhuis direct thuis. Sinds 2016 maakt deze brasserie deel uit van de Brasserie Groep. Voor iedereen een buitenhuis, dat is het idee.

{show map here}
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte