071 5891288
Genieten van een adembenemende zonsondergang

Woonkamer (Buitenverblijf)

Aan de achterkant van Brasserie Buitenhuis vind je het allernieuwste gedeelte van de brasserie: het Buitenverblijf. Het Buitenverblijf is onderverdeeld in vier ruimtes: de Zitkamer (77 m2), de Woonkamer (154 m2), daar tussenin de bar en De Trein(120 m2). 

De Woonkamer is een ruime, lichte en sfeervolle ruimte welke ideaal voor een vergadering, lunch, borrel, diner of feest. De Woonkamer is gestyled met planten van Stadstuin “De Bloemenpoort” (buren van Brasserie de Poort). Op koude dagen zetten we de openhaarden aan en in de zomer kunnen alle deuren open. Bij de Woonkamer hoort een (privé) terrasgedeelte, waardoor je altijd naar buiten kan. ’s Avonds geniet je van een adembenemende zonsondergang. Vanuit de bar worden de drankjes geserveerd. Kies je voor een all-in pakket? Dan zorgen we ervoor dat – naast dat we drankjes uitserveren – ook de selfservice bar goed gevuld is, zodat je op ieder moment van de dag je drankje kan pakken. 

Van donderdag tot en met zaterdag is deze zaal alleen te reserveren in combinatie met de overige ruimtes van het Buitenverblijf!

Zie je de gewenste opstelling niet tussen de aantallen staan? Geen probleem, onze opstellingen zijn flexibel en we denken heel graag mee betreft de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Druk op de groene button “maak prijsindicatie”.

Afmeting12 x 12,5 meter
Minimale omzetvanaf € 3.000,-/Buitenverblijf vanaf € 7.500
Capaciteit theateropstelling50 personen
Capaciteit borrel100 personen/Buitenverblijf 600 personen
Capaciteit bbq/buffet80 personen/Buitenverblijf 600 personen
Capaciteit diner68 personen/Buitenverblijf 120 personen
{{FAQ}}
Vragen? Neem contact op met onze reserveringsafdeling!

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

T. 071 5891288
E. info@brasseriegroep.nl

Maak prijsindicatie Contact
Locatie Brasserie Buitenhuis

Brasserie Buitenhuis is ouderwets genieten aan het Valkenburgse meer, nét buiten Leiden. Even écht tijd hebben voor elkaar in een hippe en relaxte ambiance. Jong of oud, je voelt je bij Brasserie Buitenhuis direct thuis. Sinds 2016 maakt deze brasserie deel uit van de Brasserie Groep. Voor iedereen een buitenhuis, dat is het idee.

{show map here}
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte